Berat Kandilimiz Mübarek Olsun
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Berat Kandili münasebetiyle yaptığı açıklamada; "Gönüllerin merhamet dolduğu, insanların sabırlı, sevgi ve saygının hâkim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili?ni idrak etmenin manevi iklimini yaşıyoruz.

Korona Virüs salgını ile mücadele ettiğimiz bugünlerde; sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım ve bizi biz yapan dayanışma ruhu, milli ve manevi değerlerimizle, Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayına hep birlikte kavuşmayı dileyelim.

Af ve şükür vesilesi olan kandiller, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerden biridir. Bu gece, Yüce Mevlamızdan beratımızı isteyelim.

Tefekkür ve şükür vesilesi Mübarek Berat Kandili, bizlere kırılan kalpleri onarma, barışma, kinden nefretten uzaklaşma imkânı sunacaktır.

Bu vesileyle; merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum. Korana Virüs salgınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyor, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum.

Berat Kandili’nin; milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için bu virüs belasından kurtuluşa, sağlığa, afiyete ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum"dedi.