Okullar Arası Satranç Turnuvası Kayıtları Sürüyor
Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğiyle Gölcük´te Öğrenciysen Projesi kapsamında düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası, 25,26,27 Şubat 2020 tarihinde Gölcük Kongre Sarayı´nda yapılacak.

TURNUVA 3 AYRI KATEGORİDE YAPILACAK

Kategori 1; ilkokullar 2.3. ve 4. sınıflar, kategori 2; ortaokullar 5.6.7 ve 8.sınıflar, Kategori 3; liseler 9.10.11 ve 12.sınıflar olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılacak turnuvaya öğrencilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Turnuvaya katılmak isteyen öğrenciler www.kocaeli.tsf.org.tr adresinden online başvuru yapabilecekler.

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük Öğrenciysen Projesi ile öğrencilerin bireysel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla örnek faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirten Gölcük Belediye Başkan Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “25,26,27 Şubat 2020 tarihinde 3 gün sürecek Okullar Arası Satranç Turnuvası düzenliyoruz. Satranç; çocuklarımızın beyin gelişimini destekleyen, süratli, doğru ve çabuk düşünebilmelerine yardımcı olan, başarıya ancak ve ancak sistemli ve disiplinli bir çalışmayla varılabileceğini öğreten önemli bir spor. Biz geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin satranç sporu ile ilgilenmesini ve en iyi şekilde bu zihin sporunu öğrenmelerini istiyoruz. Bu kapsamda da bu turnuvayı düzenliyoruz. Öğrencilerimizin turnuvaya büyük ilgi göstermelerini istiyor ve katılacak tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.