Gölcüklü Engelliler Sağlık Kontrolünden Geçti
Gölcük Belediyesi ve Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği´nin işbirliğiyle; Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi´nde; Anadolu Eğitim, Sosyal, Yardım Vakfı İktisadi İşletmesi Anadolu Sağlık Merkezi tarafından 66 engelli sağlık kontrolünden geçirildi.

ORMANCIOĞLU VE KABA’DA KATILDI

Sağlık kontrolünden geçen Gölcüklü engelliler memnuniyetini belirtirken, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancığlu ve Şevket Kaba’da engellileri yalnız bırakmadılar. Engellileri tek tek selamlayan Ormancıoğlu ve Kaba, uzman doktordan sağlık kontrolüyle ilgili bilgi aldılar. Doktorlar; engellilerin ücretsiz olarak dâhiliye ve beslenmeyle ilgili kontrolden geçirildiği belirtilirken, sağlık sorunları tespit edilenlerin Gebze’de bulunan Anadolu Hayat Hastanesi’nde tüm tedavilerinin gerçekleştirileceğini söylediler.

BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat yaptığı açıklamada; “Böyle bir sağlık hizmetinin gerçekleştirilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Ben sağlık kontrolünden geçen arkadaşlarım adına, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Anadolu Eğitim, Sosyal, Yardım Vakfı İktisadi İşletmesi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi. Sağlık kontrolü kapsamında gerekli şartları yerine 66 engelli, tek tek kontrolden geçirildi.