GÖLCÜK BELEDİYESİ HALIDERE´NİN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR
Gölcük Belediyesi, ilçe genelinde olduğu gibi Halıdere?de de vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirerek sorunları çözüyor.

ÜST GEÇİT GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ

Halıdere'de yapılan çalışmalar kapsamında; D-130 Karayolu üzerinde Halıdereli hemşehrilerimizin karşıdan karşıya geçmek için kullandığı üst geçittin yan cepheleri kafes tel ile kaplanarak güvenli hale getirildi. Körfez Mahallesi, Mandıra Caddesi'ni Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, D-130 Karayoluna bağlamak için çalışmayı tamamladı.

HIZ KESİCİLER MONTE EDİLDİ

Körfez Mahallesi Roma Mezarlığı üst kısmında sel baskınlarını önlemek yalaklar yapıldı. Halıdere Sahilde ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde araçların tehlike arz edecek şekilde gitmelerini önlemek için hız kesiciler monte edildi. Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerine monte edilen aynayla araçların güvenli dönüşlerini sağlandı.

ALT GEÇİDİN ÜST KAPLAMASI YENİLENDİ

Halıdere Merkez'de yayaların rahat yürümesini sağlamak amacıyla gerekli görülen noktalara dubalar monte edilerek araçların park etmesi önlendi.  Halıdere'de D-130 Karayolu'ndan karşıdan karşıya geçişi sağlayan alt geçidin üst kaplaması yenilendi. Alt geçitteki yenileme çalışmaları devam edecek.

ÇEŞMEALTI, 2067, 2068, 2070 SOKAK'TA ASFALT SERİMİ

Son olarak geçtiğimiz günlerde yol bakım çalışmaları kapsamında Halıdere Körfez Mahallesi'nde; Çeşmealtı, 2067, 2068, 2070 Sokak'ta 460 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Vatandaşlar çalışmalardan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'e teşekkürlerini ilettiler.