Sanat Galerisi´nde Anlamlı Sergi
Saraylı Çocuk Köyü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle hayata geçen, çocukların yaptığı bir birinden güzel resimlerden ve el sanatlarından oluşan serginin açılışı; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer?in katılımıyla gerçekleştirildi.

Saraylı Çocuk Köyü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle hayata geçen, çocukların yaptığı bir birinden güzel resimlerden ve el sanatları eserlerinden oluşan sergi, yapılan törenle açıldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapılan sergi çocuk köyünde yaşayan 56 çocuğun yapmış olduğu eserler büyük beğeni toplarken açılışa; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, kaymakamlık kurum müdürleri, Türk-Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mehmet Akpınar, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve çok sayıda davetli katıldı.

SERGİYİ ÇOK BEĞENDİLER

Serginin açılış kurdelesini Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve çocuklar birlikte kestiler. Açılış sonrasında ilçe protokolü ve katılımcılar, çocukların yaptığı resimleri ve el emeği ürünleri dikkatlice inceleyerek, sergi alanını gezdiler ve çocukları kutladılar.