Konservatuar Kayıtları Sürüyor
Gölcük Belediyesi Konservatuarı 2019-2020 eğitim - öğretim yılı için kayıtlar aralıksız devam ediyor. 20 Eylül?e kadar sürecek kayıt dönemi sonrasında, 28 Eylül Cumartesi günü Saat 11.00?de sınav yapılacak ve ardından sınavı kazananlar 05 Ekim Cumartesi günü derslere başlayacaklar.

Gölcük Belediye Konservatuarı 2019-2020 eğitim – öğretim yılı için kayıtlar başladı. 21 Ağustos-20 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Gölcük Belediye Konservatuarı’na ön kayıtlar, Piyale Paşa Mahallesi Bağdat Cad.623.Sokak No:9 Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde alınacak.

KONSERVATUARDA HANGİ BÖLÜMLER VAR?

Konservatuarda, Klasik Türk Müziği Bölümü (ud, keman, ney), Türk Halk Müziği Bölümü (bağlama), Batı Enstrümanları Bölümü (gitar, piyano), Şan Bölümü (THM şan, TSM şan) branşlarında öğrenciler 4 yıl boyunca eğitim görecekler. 28 Eylül Cumartesi günü uzman öğretmenler eşliğinde yetenek sınavı yapılacak ve sınavı kazananlar da 05 Ekim Cumartesi günü derslere başlayacak.

Gölcük Belediye Konservatuarı’nda Klasik Türk Musikisi Bölümü-Türk Halk Musikisi Bölümü-Şan Bölümü-Batı Enstrümanları Bölümü başvuruları için aranan şartlar;

A)11 yaşında olmak.

B)Kayıtların açıldığı ilk gün itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak, Şan Bölümü için kız öğrencilerin 15, erkek öğrencilerin 16 yaşını doldurmuş olmaları.

C)Giriş sınavı için yapılacak mülakatta başarılı olmaları.

D)Ses, Diksiyon, Kulak gibi özellikler yönünden musiki bölümlerine uygun bulunmak. (Şan Bölümüne giren adaylar şarkı veya türkü söyleyebilecek)

Gölcük Belediye Konservatuarı’nda Klasik Türk Musikisi Bölümü-Türk Halk Musikisi Bölümü-Şan Bölümü-Batı Enstrümanları Bölümü başvuruları için istenen belgeler;

1)Nüfus cüzdan örneği,

2)Öğrenim durum belgesi. (diploma veya örneği, tasdikname, öğrenim durumu belgeleri, sertifika, çalıştığı iş yerinden belge)

3)4 adet vesikalık fotoğraf.

4) Konservatuar Müdürlüğü’nden form ve dilekçe alınacak. (18 yaşından küçük öğrencilerin formları velisi tarafından doldurulup imzalanacak)

5)Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınacak sabıka kaydı (öğrenci olanlar ve resmi iş kurumunda çalışanlar hariç )

Bilgi için: 0 (262) 412 88 47