"GÖLCÜK TARİHİ DOKUSU" KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASINA BAŞVURULAR 1 ARALIK´TA BİTİYOR

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneğimizin iş birliğiyle, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteğiyle; “GÖLCÜK TARİHİ DOKUSU” konulu ödüllü fotoğraf yarışmasına başvurular 1 Aralık’ta son buluyor.

KENTİN SİMGESEL FİGÜRLERİ GELECEK NESİLLERE AKTARILACAK

Yarışmanın amacı; Gölcük ilçe sınırlarında kendi döneminde öneme haiz ya da zaman içerisinde kaybolmuş ve tekrar yenilenen, yapı, buluntu, kentin simgesel figürleri gibi yerlerin fotoğraf sanatının kalıcı gücü ile gelecek nesillere aktarmaktır.

KONU BAŞLIĞI OLABİLECEK YERLERİN BAŞLICA ÖRNEKLERİ ŞÖYLEDİR:

• Değirmendere Yalı Evleri

• Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi

• Yazlık Ilıcası

• Yukarı Değirmendere Hamamı

• Halıdere Hamamı

• Örcün Sultan Hatun Konağı

• Saraylı Camii ve Saraylı Evleri

• Örcün Hamamı ve Çeşmeleri

• Gölcük Kazıklı Kervansarayı

• Saraylı Tarihi Çınar Ağacı

• Halıdere Konca Lahdi (Roma Mezarı)

• Tarihi Evler

• Yavuz’un Pervanesi (D-130 Karayolu- Atatürk Bul.)

• Muavenet Pervanesi (Anıtpark)

BAŞVURU YAPMAK İSTEYENLER BU ADRESE

Yarışmaya katılmak isteyen fotoğraf sanatçıları başvurularını; 01.12.2021 tarihi, saat 23.30’a kadar
https://tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma/detay/13-goelcuek-belediyesi-ve-goelcuek-fotograf-ve-sinema-sanati-dernegi-fotograf-yarismasi-tr adresinden yapabilirler, şartnameye de aynı adresten ulaşabilirler.