/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
DEĞİRMENDERE ÇINARLIK MEYDAN KAFE İŞTAH AÇAN MENÜSÜ İLE HİZMETE BAŞLADI
Orjinal Resim

Körfezin Bir’incisi Değirmendere’de, Gölcük Belediyesi’nin iştiraki GÖLAŞ tarafından yapımı tamamlanan Çınarlık Meydan Kafe, iştah kabartan menüsü ile hizmete açıldı.

Gölcük Belediyesi % 100 iştiraki olan GÖLAŞ tarafından işletilecek Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe, hizmete başladı. Mevcut binada başlatılan tadilat çalışması ile eklemeler yapılarak kafe modern bir görünüme kavuşturuldu. Günümüz mimarisine uygun, modern çizgiler taşıyan yeni mekanında ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe, birbirinden lezzetli ürünlerin yer aldığı ve görsellerinin birebir sunulduğu menüsü ile de konuklarına kaliteli hizmet sunacak.

AYNI ANDA 200 KİŞİYE HİZMET VERECEK

Kış mevsimine girilen şu günlerde şöminenin yer alacağı kış bahçesi ile de ziyaretçilerinin içini ısıtacak Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe, kapalı ve açık alanlarıyla birlikte aynı anda 200 kişiye hizmet verebilecek. Yenilenen mekanı, güleryüzlü personeli ile Değirmendere Çınarcık Meydan Kafe, bir yanda tarihi çıkar ağaçlarının gölgesinin serinliği bir yandan da İzmit Körfezi manzarası eşliğinde ziyaretçilerine kaliteli hizmet sunacak. 

KAFENİN İLK MÜŞTERİSİ BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, hizmete açılan Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe’ye giderek incelemelerde bulundu. Yenilen yüzü ile kafenin ilk müşterisi olan Başkan Sezer, “Bugün; Gölcük Kaymakamı Sayın Cengiz Karabulut, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Sayın Dr. Metin Şentürk ile birlikte ilk gününde Çınarlık Meydan Kafe’nin ilk müşterileri arasında yer aldık. Kendi öz kaynakları ile Çınarlık Meydan Kafe’nin tadilatı gerçekleştiren ve Değirmendere’ye nezih bir mekan kazandıran, başta Sayın Murat EKER olmak üzere, GÖLAŞ çalışanlarını tebrik ederim” dedi.

GÜNE LEZZETLİ BAŞLAMAK İSTEYENLERİN YENİ ADRESİ

Kafenin menüsü, güne lezzetli yiyeceklerle başlamak isteyenlerin yeni adresi olacak.  Kafe menüsünde bulunan, içerisinde; kasap sucuk, yıldız sosis, omlet soğan halkaları, kısarmış hellim peyniri, elma dilim patates, sigara böreği, pişi ve domates biberli sotenin yer aldığı “Hızlı ve Sıcak” adlı tabağı ile ziyaretçilerine zengin bir başlangıç seçeneği sunacak. Ziyaretçiler ayrıca lezziz tostları, peynir şöleni sunan tabağı ve diyet form seçeneğinin yer aldığı alternatif yiyeceklerle de güne başlayabilecek.

TARİHİ ÇINAR AĞAÇLARININ ALTINDA ÇITIR ATIŞTIRMALIKLAR

Tarihi çınar ağaçlarının altında yer alan kafenin menüsünde tavuk ve etli wraplar, ıspanaklı krep ruloları, elma dilim patates, kızarmış patates dilimleri, pastırmalı paçanga böreği, sigara böreği ile tüm lezzetlerin yer aldığı “Çıtırlar Kıtırlar” tabağı da ziyaretçilerine farklı lezzetler sunacak.

TAPTAZE SALATALAR VE DOYURUCU ANA YEMEKLER

Taptaze salatalar, hamur lezzetleri ve ana yemekler de menüde yer alan görsellerle birebir aynı olarak ziyaretçilere servis edilecek. Hellim peynirli Akdeniz Salatası, tavuklu sezar salatası, ton balıklı salatanın yer aldığı menüde,  kızarmış mantı, spagetti napoliten, spagetti bolonez, penne arabiata, penne köri gibi lezzetler de bulunuyor. Menüde ana yemekler arasında ise köfte kenab-i, beyaz etli prens, değirmen cheseburger ve çapata tavuk yer alıyor.

ŞÖMİNE EŞLİĞİNDE KAHVE KEYFİ

Dünya kahve lezzetlerinden oluşan zengin bir menüsü de bulunan Çınarlık Meydan Kafe, şömine eşliğinde sunacağı sıcak içecekleriyle ziyaretçilerinin içlerini ısıtacak. Sıcak kahverler arasında latte, cappucino, cramel machiato, americano, mocha, white mocha, espresso, espresso machiato, espresso conpana, hot chocolatte,  chai tea latte bulunurken; soğuk kahveler arasında ise iced latte, iced americano, iced cramel machiato, iced mocha, iced White mocha, espresso frappe, mocha frappe, kaldı brulle, cramel milkshake ve çilek mikshake yer alıyor.

EN LEZZETLİ TATLI VE PASTALAR ÇINARLIK MEYDAN KAFE’DE

Çınarlık Meydan Kafe, en lezzetli tatlı ve pastaların yer aldığı menüsü ile de damak çatlatacak. Tatlı menüsünde yer alan cookies, browni, propfiterol kulesi, çilek rüyası, çilekli pasta, magnolya, yadigar, kadayıflı sütte, incirli sütte, yaban mersinli sütte, oreolu sütte, tiramisu, malaga, mus ve san sebastian, ziyaretçilerin vazgeçilmez tercihleri arasına girecek

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
Fotoğraflar