/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GÖLCÜK BELEDİYE KONSERVATUVARI ÇOCUK KORUSU´NDAN ANLAMLI KONSER
Orjinal Resim

10 Kasım Atatürk Anma Günü vesilesiyle, Gölcük Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu’nun hazırladığı muhteşem etkinlik izleyenlerden tam not aldı.

Gölcük Belediyesi Konservatuvarı Çocuk Korosu’nun 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne özel hazırladığı konser, geniş katılımla gerçekleşti. Gölcük Sanat Galeri’nde gerçekleşen etkinliğe katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, minik öğrencilerin seslendirdiği Atatürk şarkıları ile şiirleri, öğrencilerin velileri ile birlikte dinledi. Etkinlikte öğrencilere alkışlarla destek veren Başkan Sezer, konserin ardından Şef Turan Yüksel ve öğrencilerine çiçek takdim etti.

BAŞKAN SEZER, MİNİK ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Konserin ardından birlikte fotoğraf çektirdiği minik öğrencilerin performanslarından övgü ile bahseden Başkan Sezer, “Şef Turan Yüksel başta olmak üzere, çocuklarımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, ailelere de teşekkürlerimi iletiyorum. Bu vesileyle; 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü de tebrik ediyor, yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza; mutluluk, sağlık, huzur dolu bir gelecek temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l