DEĞİRMENDERE ÇINARLIK MEYDAN KAFE KASIM AYINDA TAMAMLANIYOR

Körfezin Bir’incisi Değirmendere’de, Gölcük Belediyesi’nin %100 iştiraki GÖLAŞ tarafından yapımı hızla devam eden Çınarlık Meydan Kafe, kasım ayı içinde hizmete girecek.

GÖLAŞ İŞLETECEK

Daha önce kiralık olan Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe, bundan sonra; Yazlık Ilıca Tesisleri, Eriklitepe Tabiat Parkı ve Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’ni de işleten, Gölcük Belediyesi’nin %100 iştiraki GÖLAŞ tarafından işletilecek.

NEZİH BİR KAFE OLACAK

Nezih bir kafe olarak hizmet verecek olan yeni mekânda, mevcut bina korunup eklemeler yapılarak, modern bir görünüme kavuşturuldu. Günümüz mimarisine uygun, modern çizgiler taşıyacak olan yeni mekanda bir de şöminenin yer alacağı kış bahçesi bulunacak. Kapalı ve açık alanlarıyla birlikte aynı anda 200 kişiye hizmet verebilecek. Çınarlık Meydan Kafe’de dünya kahve lezzetlerinden oluşan bir mönü olacak, aynı zamanda; aperatif yiyecekler, sıcak ve soğuk içecekler, tatlı ve pasta çeşitleri de kafenin mönüsünde yer alacak.