/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
ASFALT EKİPLERİ KENTİN BİRÇOK NOKTASINDA ÇALIŞIYOR
Orjinal Resim

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede yol konforunu ve güvenliğini arttırmak için Yaz başından beri yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler son olarak; Şirinköy 17 Ağustos Bulvarı Kavşağı ve 686.Sokak'ta yapılan hazırlık sonrasında asfalt serimi çalışmasını sürdürüyor. Bir başka ekip ise Topçular Mahallesi, İmaj Sokak ve Saraybosna Caddesi’nde asfalt serimi öncesinde kazıma çalışmasını sürdürüyor.

ASFALT YAMA EKİBİ DE ÇALIŞIYOR

Ayrıca asfalt yama ekibi de;  Gölcük Sanayi Sitesi ve Ulus Sokak asfalt yama çalışması, 4082 Sokak asfalt yama çalışması, Çiftlik Mahallesi, Turan Güneş Caddesi asfalt yama çalışması, Çiftlik Mahallesi, Özler Caddesi asfalt yama çalışması, Olgun Caddesi ve Akif Nihat Asya Sokak asfalt yama çalışması, İhsaniye Mezarlık yan yol asfalt yama çalışması, Ulaşlı 1048 Sokak asfalt yama çalışması, Ulaşlı Mahallesi, 1017 Sokak, 1020 Sokak, 1037 Sokak ve Kazımkarabekir Sokak asfalt yama çalışmasını tamamlandılar.

HAVA ŞARTLARI EL VERDİĞİ SÜRECE DEVAM EDECEK

Gölcük Belediyesi birçok farklı noktasında da asfalt serimi, asfalt yama ve parke tamiri çalışmasını da sürdürüyor. Çalışmaların hava şartları el verdiği sürece de devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l