/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
BAŞKAN SEZER SÖZ VERDİĞİ BİR PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRİYOR
Orjinal Resim

HASANEYN YASAKDÜZÜ SPOR TESİSLERİ İHALESİ 29 EYLÜL’DE

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, seçim beyannamesinde söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiriyor. Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde, 157,8 dönüm alan üzerinde yapılacak spor tesislerinin canlı yayınlanacak ihalesi 29 Eylül 2021, saat 11.30’da yapılacak.

BAŞKAN SEZER PROJE İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer proje hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçiyoruz. Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde, Orman Bakanlığı’nın tahsisi ile 157,8 dönüm alanda yapmayı planladığımız spor tesislerinin canlı yayınlanacak ihalesini, 29 Eylül 2021, saat 11.30’da yapacağız.

PROJE KAPSAMINDA NELER YAPILACAK?

İhale kapsamında; 76*113 m2 ebadında Çim Futbol Sahası ve 480 kişilik tribün, soyunma odaları, Futbol sahasının etrafında 7 metre eninde tartan koşu pisti, 30*30 m2 büyüklüğünde Çim Güreş Sahası ve 480 kişilik tribün, aydınlatmalar, 1300 metre uzunluğunda orman içi yürüyüş parkuru ve otopark yapılacaktır. 

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında verdiği desteklerden dolayı, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli'ye, Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik'e, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e, Milletvekilimiz Sayın Mehmet Akif Yılmaz’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a hemşehrilerim adına çok teşekkür ederim. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
Fotoğraflar