/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
15 TEMMUZ TÜRKİYE GEÇİLMEZ DİYEN AZİZ MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANIDIR
Orjinal Resim

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5.yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada:

 

15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye'nin bağımsızlık ve demokrasimizi hedef alan, FETÖ Terör Örgütü tarafından yapılan hain darbe girişiminin 5.yıl dönümündeyiz. Tarihi günün yıl dönümünde, millet olarak vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

 

Şanlı tarihimiz boyunca nice ihanet ve badireye göğüs germiş olan milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi de, dış destekli bir işgal girişimi olan darbe teşebbüsüne karşı koymuş, “Türkiye geçilmez” diyerek vatanı uğruna canını feda etmekte asla tereddütte düşmeyeceğini dosta düşmana göstermiştir.

 

İlçemizde ve ülkemizin her noktasında günler ve geceler boyunca tutulan demokrasi nöbetleri ile de, vatansever milletimiz, bu aziz vatanın sahipsiz olmadığını, emsali görülmemiş bir biçimde ispatlamıştır.

 

Uzun yıllar boyunca sinsice planlar kurarak devletimizin her kademesinde sızıp darbe teşebbüsünde bulunan terör örgütü üyeleri, vatansever milletimiz karşısında boyun eğmek zorunda kalmışlardır.

 

Bu vesileyle; 15 Temmuz hain darbe girişiminde canlarını feda eden 251 şehidimiz başta olmak üzere; ülkemizin geleceği uğruna, vatan ve mukaddesat aşkıyla canlarını seve seve feda eden tüm Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Kahraman Gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

 

15 Temmuz akşamı saat 20.00’da Anıtpark’ta sosyal mesafe kurallarına uyarak düzenleyeceğimiz 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
Fotoğraflar