/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
ÇİFTE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK KUPALARI GÖLCÜK?TE
Orjinal Resim

Gölcük İşitme Engelliler Kadın ve Erkek Takımı, Karabük’te düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler 1.Lig Voleybol Turnuvası'nda, büyük bir başarıya imza atarak çifte Türkiye Şampiyonluğunu kazanmışlardı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, final maçlarını izlemek için Karabük’e giderek, şampiyon takımları Karabük’te kutlamıştı. Bu seferde şampiyon takımların kaptanları İlayda Alkan, Cevat Şimşek, Resul Tekin, şampiyonluk kupaları ile Gölcük Belediyesi’ne gelerek Başkan Sezer’e teşekkür ziyareti yaptılar.

BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyarette takımların en büyük destekçisi olan Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat ve Gölcük İşitme Engelliler Derneği Başkanı Hasan Çavdar da yer aldı. Kaptanlar İlayda ve Cevat, tercüman eşliğinde, desteklerinden dolayı Başkan Sezer’e teşekkür etti. Gelecekte katılacakları turnuvalarda da şampiyonluk sözü verdiler.  

FUTBOL TAKIMININ HEDEFİ DE ŞAMPİYONLUK

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat, 10-13 Haziran tarihlerinde, yine Karabük’te yapılacak olan, Türkiye İşitme Engelliler Futbol Turnuvası’na, Gölcük İşitme Engelliler Futbol Takımının şampiyonluk hedefiyle katılacağını belirtti. Bat ayrıca; “Her zaman yanımızda olan, desteklerini bizden esirgemeyen, Çok Kıymetli Belediye Başkanımıza minnettarız. Biz de onun ve halkımızın yüzünü güldürmek için yeni şampiyonluklar kazanmaya inşallah devam edeceğiz” dedi.

BİZE BÜYÜK GURUR VE MUTLULUK YAŞATTILAR

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İşitme Engelliler Voleybol Kadın ve Erkek Milli Takımlarımızın erkeklerde 6, kadınlarda 7 sporcu ile bel kemiğini oluşturan, Türkiye İşitme Engelliler 1.Lig Voleybol Turnuvası'nda çifte "Türkiye Şampiyonluğu” kazanan, Gölcük İşitme Engelliler Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımızın kaptanları İlayda Alkan, Cevat Şimşek, Resul Tekin şampiyonluk kupası ile ziyaretime geldiler. Çifte şampiyonluk ile ilçemize bu büyük gururu ve mutluluğu yaşatan sporcularımızı, teknik heyeti, Dernek Başkanlarımız Hasan Bat ve Bilal Çavdar’ı ve emeği geçen herkesi can-ı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca; 10-13 Haziran tarihlerinde yine Karabük’te yapılacak olan Gölcük İşitme Engelliler Futbol Takımımıza da şampiyonluk yolunda üstün başarılar dilerim” dedi.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
Fotoğraflar