/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
ANLAMLI YARIŞMAYA SON BAŞVURU GÜNÜ 18 HAZİRAN
Orjinal Resim

İstiklâl Marşımızın kabulünün 100.yıl dönümü olması münasebetiyle, Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Müdürlüğü anlamlı bir yarışma düzenliyor. İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Âkif Ersoy’a mektupların yazılacağı, “Mehmet Âkif’e Mektup Var” adlı yarışmaya, Gölcük’te bulunan ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecek.  

 

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ HATIRLATMAK

 

Dijital çağın bizlere unutturduğu mektuplaşma geleneğini yeniden hatırlatarak millî ve manevi değerlerimizi gençlere kazandırmayı hedefleyen “Mehmet Âkif’e Mektup Var” yarışması, gençleri yazma konusunda cesaretlendirmek ve duygularını ortaya koyabilmelerini kolaylaştırmayı da hedefliyor.

 

YARIŞMAYA SON BAŞVURU 18 HAZİRAN

 

Son başvuru tarihi 18 Haziran 2021, saat 17.00 olarak belirlenen yarışmada, ilk 3’e giren öğrencilere bisiklet hediye edilecek. Yarışmaya; Gölcük İlçe Müdürlüğü’ne bağlı bütün resmi ve özel okullar da okuyan ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecekler. Başvurular; Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’ne yapılacaktır. Bilgi için: 0 262 414 45 83 – 0 549 735 26 94 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

 

Şartname için: https://www.golcuk.bel.tr/duyuru/1/6564/mehmet-akife-mektup-var-yarismasi-hakkinda

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l