YERALTI KONTEYNERLERİNİN BAKIM VE ONARIMI YAPILIYOR

Gölcük Belediyesi, Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğü bünyesinde imalatı yapılan, yeraltı katı atık konteynerlerini mahallelerde uygun alan olan yerlere montajını yapmaya devam ediyor. İlçenin; 75 noktasında bulunan katı atık konteynerlerinin bakım ve onarımları da Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılıyor.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI FIRSATA ÇEVRİLDİ

Ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek, araç ve yaya trafiğinin müsait olması nedeni ile yeraltı katı atık konteynerlerinin bakım ve temizliğine merkezi noktalardan başladı. Yapılan çalışma ile yeraltı konteyner sistemi sökülerek, Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğü’ne götürülüyor ve ustalar tarafından bakım ve onarımı yapılıyor. Konteynerler, ilaçlı su ile yıkanarak dezenfekte ediliyor. Ayrıca; konteyner alanındaki biriken atıklar toplanıyor. Temizlenen ve yenilenen yeraltı konteynerlerinin tekrar montajı yapılarak kullanıma sunuluyor. Çalışmanın belli bir program dahilinde devam edeceği belirtildi.