GÖLCÜK TERTEMİZ OLSUN DİYE ÇALIŞIYORLAR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÖRCÜN YOLU CADDESİ'Nİ ÇİÇEK GİBİ YAPILDI

Ekipler; günlük program dahilinde, kesintisiz sürdürdüğü alan temizliği çalışmasına Örcün Yolu Caddesi ve 17 Ağustos Bulvarı'nda devam etti. Çalışma kapsamında; yabani otlar biçildi, katı atıklar kaldırıldı, cadde süpürülerek temizlendi ve son olarak da yıkama işlemi gerçekleştirildi. Vatandaşlar yapılan çalışma için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.

CADDE VE SOKAKLAR YIKANIYOR

Ekipler ayrıca; Yeni Mahalle 284 Sokak, Piyalepaşa Mahallesi 629 Sokak, Düzağaç Mahallesi Gençlik Merkezi, Şirinköy Mahallesi 409 Sokak, Şirinköy Mahallesi 531/1 Sokak, Yukarı Mahalle Yukarı Değirmendere Caddesi, Çiftlik Mahallesi Hastane Caddesi, Kavaklı Mahallesi Sahil Yolu, Örcün Mahallesi Sultan Baba yolu, Örcün Mahallesi Saraylı yolu ve meydanı yıkayarak temizliğini sağladı.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü talep ve önerileriniz için: 0 262 411 00 10 -

WhatsApp-Bip- Telegram: 0 552 411 00 10 numaralı telefonları arayabilirler.