/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
BAŞKAN SEZER, EN ÇOK KİTABI OKUYANLARLA BULUŞTU
Orjinal Resim

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kütüphaneler Haftası münasebetiyle; Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kütüphanesi ve Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri Kütüphanesi’nde en çok kitabı okuyan hemşehrileriyle buluştu. Başkan Sezer onlara plaket ve hediyeler takdim edip, Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi ile ilgili de bilgi verdi.

HEMŞEHRİLERİMİZİ KÜTÜPHANELERİMİZE BEKLİYORUZ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Kütüphaneler Haftası münasebetiyle; Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kütüphanesi ve Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri Kütüphanesi’nde en çok kitabı okuyarak, çocuklarımıza ve gençlerimize örnek olan; kitap dostları Sayın Sevil Aydemir, Sayın Emine Balçık, Sayın Gökhan Özdemir, Sayın Yaşar Boran, Sayın Murat Levent Acil ve Sayın Murat Kaplan’ı tebrik ediyor, tüm hemşehrilerimi kütüphanelerimize ve Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne bekliyoruz.

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’nde, kütüphane otomasyon sistemi, mobil uygulama ya da web sitesinden, 300 ayrı yayın evinin yayınladığı, 24 bin e-kitaba ücretsiz olarak cep telefonu, tablet ve bilgisayarınızdan ulaşabiliyorsunuz.

Gölcük’te 4303 üyesi bulunan kütüphane otomasyon sisteminde; 12 ayda, 25.710 kitap ve 494.670 sayfa okundu.

Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne siz de katılmak için aşağıdaki form linkine tıklayıp, üyelik formunu doldurmanız yeterli.

http://kutuphane.golcuk.bel.tr

??Form için: http://kutuphane.golcuk.bel.tr/yordambt/yordam.php... “dedi.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
Fotoğraflar