ARAÇ FİLOSUNA 2 YIL İÇİNDE 23 YENİ ARAÇ EKLENDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğü’ne giderek, yeni alınan araçlarla ilgili incelemede bulundu.

Gölcük Belediyesi’nde bugün, Hidromek Marka 2 adet kazıcı yükleyici ile, 1 adet Tümosan marka traktörün hizmete girmesiyle, Başkan Sezer’in göreve geldiği günden bugüne, araç filosuna toplam 23 araç eklemiş oldu.

TOPLAMDA 23 ARAÇ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Belediyemizin marifetli ustaları tarafından kendi imkanlarımızla sıfır ayarında yenilediğimiz iş makinaları ve araçlar yanında; bugün Hidromek Marka 2 adet kazıcı yükleyici ile, 1 adet Tümosan marka traktörün hizmete girmesiyle, göreve geldiğimiz günden bugüne, belediyemiz makina parkına toplam 23 araç eklemiş olduk.

Uzun yıllar ilçemizin hizmetinde olacak olan araçlar:

3 adet Çöp Kamyonu,

3 adet 4x2 Pick Up Kamyonet,

2 adet Kazıcı Yükleyici,

2 adet Şase Kamyon,

2 adet Açık Kasa Kamyon,

5 adet Ford Courier,

1 adet Arasöz,

1 adet Çift Kabin Kamyonet,

1 adet Traktör,

1 adet 4x4 Çift Kabin,

1 adet Çift Kabin Kamyonet,

1 adet Uzun Şase Kamyonet.

İlçemize, belediyemize, personelimize hayırlı, uğurlu olsun. Allah iyi günlerde, kazasız, belasız kullanması nasip etsin. Amin” dedi.