GÖLCÜK BELEDİYESİ MSÜ SINAVI´NA SERVİS KALDIRIYOR

Gölcük Belediyesi, 4 Nisan Pazar günü yapılacak Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na girecek öğrenciler için sokağa çıkma yasağı nedeniyle servis kaldırıyor.

D-130 Karayolu üzerindeki Ulaşlı Merkez Durağından, saat 08.00’da kalacak servis, güzergah boyunca öğrencileri, sınava girecekleri okullara yakın noktalarda indirecek. Dönüşte ise Acıbadem Hastane Durağı’ndan kalkacak ve öğrenciler indikleri duraktan tekrar servise binebilecek.

KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ ALINACAK

Korana Virüs Salgını önlemleri kapsamında; servise binecek öğrenci ve velilere HES kodu sorgulaması yapılacak, maske ve mesafe kuralına uyulacak. Servise öğrencinin sadece 1 velisi binebilecek. Ayrıca; Gölcük Belediyesi personelleri, servislerde öğrencilere yardımcı olacak.

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Sınava girecek öğrenci kardeşlerime, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nda üstüm başarılar diliyorum” dedi.

4 NİSAN 2021- PAZAR

HAREKET SAATİ: 08:00

GÜZERGAH: D-130 KARAYOLU

1-Ulaşlı Merkez

2-Halıdere Merkez

3-Değirmendere Dörtyol

4-Gölcük Donanma

5-Gölcük Eski Garajlar (Belediye Karşısı)

6-Çiftlik Ulu Cami Durağı

7-Yazlık Sapağı

İZMİT GÜZERGAHI:

1-Yahya Kaptan Süleyman Demirel Kültür Merkezi,

2-Valilik Durağı

3- Adliye Durağı

4- Halk Eğitim Durağı

5- Orduevi Durağı

6- İSU Durağı

7- Acıbadem Hastane Durağı

Dönüş ise Acıbadem Hastane Durağından başlayıp, aynı güzergahtan yapılacaktır.

İletişim ve bilgi için: Öner Akdogan: 05304150544 - Aykut balta 5323407135