/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GÖLCÜK´TE ÖRNEK ETKİNLİK
Orjinal Resim

GÖLCÜK’TE ÖRNEK ETKİNLİK

“ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN”

Gölcük Kaymakamı Sayın Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve öğrencilerle birlikte; yaya geçitlerinde önceliğin yayalarda olduğuna dikkat çekmek ve örnek olmak amacıyla; “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” etkinliğinde buluştu. Ardından da sürücülülerin duyarlılığını arttırmak için konuyla ilgili açıklayıcı el ilanı dağıttılar.

BAŞKAN SEZER ÖĞRENCİLERE EŞLİK ETTİ

Gölcük Kaymakamlığı önündeki yaya geçidinde toplanan öğrenciler, ellerinde taşıdıkları ve günün anlamını belirten dövizlerle birlikte, cadde üzerindeki kaldırımlarda sürücüleri uyardılar. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer de öğrencilere eşlik ettiler.

ÖĞRENCİLER SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Etkinlik kapsamında öğrenciler, yoldan geçen araçların emniyet ekipleri tarafından durdurulması sırasında ellerindeki pankartlarla birlikte sürücülere uyarılarını yaptı. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer de yaya geçidi noktalarında durarak, yaya önceliğine vurgu yaparak, konuyla ilgili açıklayıcı el ilanlarını sürücülere dağıttılar.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l