BAŞKAN SEZER´İN BÜYÜK ÖNEM VERDİĞİ PROJE HIZLA İLERLİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kavaklı Sahil Yol Genişletme Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Deniz tarafının asfalt serimi yapılan proje hızla ilerliyor.

KAVAKLI SAHİLİ YOLU IŞIL IŞIL OLACAK

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Sokağa çıkma kısıtlaması esnasında; büyük önem verdiğimiz Kavaklı Sahil Yolu Yol Genişletme Projesi’nde, deniz tarafındaki şeritlerin asfalt serimi bugün yapıldı. Mareşal Fevzi Caddesi ve Gölcük Kongre Sarayı karşısı yol genişletme çalışmamızdan sonra; Kavaklı Sahil Yolu Yol Genişletme Projesi de bu yaz tamamlandığında, trafik ve parklanma sorunu ortadan kalkacak, yolun aydınlatması ile ışıl ışıl olacak Kavaklı Sahilimiz daha da canlanacak. Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın olmak üzere, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.