ŞEHİTLERİMİZ KALBİMİZDE, ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ VE GAZİLERİMİZ BAŞ TACIMIZ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, şehit ailelerine ve gazilere evlerinde ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde; aziz şehitlerimiz Murat İlerigelen ve Erdal Gözübüyük'ün değerli aileleri, Kahraman Gazimiz Ramazan Uysal ve ailesi hanelerinde ziyaret edildi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü vesilesiyle, Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut ve Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanımız Sayın Tuğamiral Refik Levent Tezcan ile birlikte, Aziz Şehitlerimiz; Murat İlerigelen ve Erdal Gözübüyük'ün kıymetli ailelerini, Kahraman Gazimiz Ramazan Uysal'ı ve ailesini hanelerinde ziyaret ettik. Sadece özel günlerde değil, her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Şehitlerimiz kalbimizde, şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz bizlerin baş tacımızdır” dedi.