/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GÖLCÜK BELEDİYESİ ´KAR´LA ETKİLİ MÜCADELE YAPTI
Orjinal Resim

Gölcük’te etkisini gösteren kar yağışının ardından Gölcük Belediyesi ekipleri, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını, mesai merhumu gözetmeksizin aralıksız sürdürdü. 

 

HİÇBİR YOL KAPALI KALMADI

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla önlemlerini alan Gölcük Belediyesi, kar yağışı nedeniyle kent genelinde herhangi bir sorunun yaşanmamasını sağladı ve hiçbir yol kapalı kalmadı. Başkan Sezer, Fen İşleri Şantiyesine giderek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ekipleri yönlendirdi, süreci bizzat yönetti.

 

TALEPLER İVEDİLİKLE YERİNE GETİRİLDİ

 

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan, 53 araç, 95 personelden oluşan karla mücadele ekipleri, kurulan kriz merkezinden yönlendirilerek, ana caddeler ve ara sokaklar da kar küreme ve buzlanma çalışması yaptı. Vatandaşlardan gelen talepler de ivedilikle çözüldü. Çalışmalara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de; 1 greyder, 1 lastikli loder ve 1 PTU (küreme ataşmanı takılı tuzlama kamyonu) ile destek verdi.

 

BUZLAR KIRILDI, TUZLAMA YAPILDI

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de buzlanmaya karşı özellikle; sağlık kuruluşlarının etrafındaki kaldırım ve yolları, yaya üst geçitlerini, ilçe genelindeki kaldırım ve yürüyüş yollarını temizleyerek, tuzlama çalışması yaptı.

 

HASTALAR, HASTANELERE GÖTÜRÜLDÜ

 

Gölcük Belediyesi Vefa Destek Ekipleri de gelen talepler doğrultusunda vatandaşları, Koronavirüs aşısı olmaya sağlık ocaklarına, hastaları da tedavileri için hastanelere götürdü. Çalışmaların aynı kararlılık ve azimle, hava şartları normale dönene kadar devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l