/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
EMANETE SAHİP ÇIKMAYA VE TASARRUF SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ
Orjinal Resim

MAHARETLİ USTALAR YİNE İŞ BAŞINDA

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğü’nün maharetli ustaları emanete sahip çıkmaya ve tasarruf sağlamaya devam ediyor.

GREYDERİ A’DAN Z’YE YENİLEDİLER

Bu seferde; 1987 model Caterpillar 120g greyder marka küreme ve kazıma aracını, A’dan Z’ye tüm bakımlarını yaparak yenilediler. Araç uzun yıllar daha sahada çalışarak; kar küremeden, yol açma ve düzeltmeye, birçok önemli işi yapmaya devam edecek. Yenileme kapsamında; dantem bakımı, hidrolik pompa bakımı, ön takım daire bıçak daire şanzıman revizyonu, fren bakımı, basamaklar, zımpara ve boyası yapıldı. Sağ sol kapıların profilleri, iç kapı kilitleri, dış kilitler, hidrolik valf kumanda takımı değiştirildi. Aydınlatma muhafaza çerçeveleri yapılıp, tesisatı onarıldı.

DAHA ÖNCE BİRÇOK ARACI YENİLEDİLER

Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğü’nün maharetli ustaları daha öncede; Caterpiller 955 yükleyici ve Volvo L4500 kepçeyi sıfır ayarında yenilemiş, diğer araçlarında tüm bakımlarını yapmış, üst geçitlerin yenilenmesi başta olmak üzere daha birçok tasarruf sağlanan çalışmayı da belediye bünyesinde yapmayı başarmışlardı.

BAŞKAN SEZER USTALARI TEBRİK ETTİ

Ustaları tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğümüzün maharetli ustaları; 1987 model Caterpillar 120g greyder marka küreme ve kazıma aracını, A’dan Z’ye tüm bakımlarını yaparak yenilediler. Araç uzun yıllar daha sahada çalışarak; kar küremeden, yol açma ve düzeltmeye, birçok önemli işi yapmaya devam edecek. Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğümüzün maharetli ustaları daha öncede; Caterpiller 955 yükleyici ve Volvo L4500 kepçeyi sıfır ayarında yenilemiş, diğer araçlarımızın da tüm bakımlarını yapmış, üst geçitlerin yenilenmesi başta olmak üzere daha birçok tasarruf sağladığımız çalışmayı da kendi bünyemizde yapmayı başarmışlardı. Gayretle ve özveriyle çalışan, Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarını can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l