/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GÖLCÜK´TEKİ DEV SAĞLIK YATIRIMLARI BİR BİR TAMAMLANIYOR
Orjinal Resim

Gölcük Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi inşaatı tamamlandı. Çok yakında hizmet vermeye başlayacak. 112 Acil Servis Binası da tamamlanarak hizmete başladı.

 

YENİ DEVLET HASTANESİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

 

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı, 52 dönüm alan üzerinde hızla devam ediliyor. Ana ve ek bina olarak inşa edilen hastane, 45.000 m2 kapalı alana sahip, A Sınıfı bir hastane olacak. Projede; dış cephe kaplama tamamlanma aşamasına gelirken, binaların iç kısımlarında da çalışmalar devam ediyor. Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nde; 28’i erişkin, 7’si yeni doğan olmak üzere; toplam 32 yoğun bakım yatağı, 26 yataklı diyaliz ünitesi, 7 genel, 1 lokal ve 1 sezaryen olmak üzere; toplam 9 ameliyathane, 71 poliklinik odası, 4 adet tek kişilik (SDL) konforlu doğum odası ve hiperbarik ünitesi gibi özellikli alanlar ile; 225’i kapalı 275’i açık olmak üzere toplam 500 araçlık otopark bulunacak.

 

GÖLCÜK YENİ MAHALLE SAĞLIK KOMPLEKSİ İNŞAATI TAMAMLANDI

 

Donanma Caddesi üzerinde bulunan, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı. Yakın bir zamanda hizmete girecek. İçerisinde; Aile Sağlığı Merkezi, Semt Polikliniği, Verem Savaş Dispanseri, 112 Acil Yardım sağlık birimi ve Gölcük İlçe Sağlık Grup Başkanlığı bulunacak. Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde; psikolojik danışma birimi, gebe eğitim sınıfı, sigarayı bırakma birimi, obezite ve diyabet ile ilgili birimler de yer alacak. Bina içerisinde, 2 de eğitim salonu bulunuyor. Yeni binanın çevre düzenlemesinde bahçeye 83 adet farklı türden ağaç fidanı dikildi.

 

GÖLCÜK 2 NO.LU 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU BİNASI HİZMETE GİRDİ

 

Gölcük Belediye Meclisi’nin, İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi ile hayata geçen Gölcük 2 No.lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binası hizmete başladı. Değirmendere yönünden gelirken sağ (güney) tarafında, D-130 Karayolu’na cepheli, Yeni Gölcük Devlet Hastanesi’nin karşısında bulunuyor. Yeni bina ile birlikte artık; 112 Acil Sağlık Hizmeti, her yöne doğru, hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek.

 

YİNE; BU YIL, GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI VE GÖLCÜK YUNUS EMRE AİLE SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

 

Yine; bu yıl, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Prefabrik Ek Hizmet Binası ile Gölcük Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi tamamlanarak hizmete girmişti.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l