BAŞKAN SEZER´DEN TRABZON YOMRA´YA ANLAMLI BAĞIŞ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, gençler için Trabzon Yomra Çınarlı Mahallesi’nde kurulan kütüphaneye; 300 kitap bağışında bulundu.

Tarih öğretmeni olan ve aynı zamanda çeşitli gazete ve dergilerde yazarlık yapan Bahaettin Kabahasanoğlu, Mersin İl Turizm Müdürlüğü görevinden emekli olduktan sonra, Trabzon Yomra Çınarlı Mahallesi’nde kendi imkanlarıyla kurduğu sosyal merkezde, gençlere kitap sevgisini aşılamak için kütüphane kurmak için kolları sıvadı.

BAŞKAN SEZER, 300 KİTAP BAĞIŞLADI

Kütüphanesini, kitap bağışlarıyla zenginleştirmek isteyen Kabahasanoğlu’na bir destek de Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’den geldi. Başkan Sezer; Yomra’ya 300 kitap gönderdi.

KABAHASANOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Bu bağıştan çok mutlu olan Kabahasanoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Sezer’e teşekkür etti.