GÖLCÜK HAMİDİYE KÖYÜ FUTBOL SAHASI TAMAMLANDI

Gölcük Belediyesi ve Kocaeli büyükşehir Belediyesi ortak projesi kapsamında yapılan, Hamidiye Köyü Sentetik Çim Futbol Sahası tamamlandı. Soyunma odaları, idari birim ve duşların yer alacağı bina da, çok kısa bir süre içinde yapılarak faaliyete geçecek.

5 SAHANIN ZEMİNİ YENİLENDİ, TÜM SAHALAR BAKIMDAN GEÇİRİLDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında yaptığımız, Hamidiye Köyü Sentetik Çim Futbol Sahası tamamlandı. Soyunma odaları, idari birim ve duşların yer alacağı bina da, çok kısa bir süre içinde yapılacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yaz; Gölcük Belediyesi ekiplerimiz ilçemiz genelinde bulunan 5 futbol sahasının da sentetik çim zeminlerini yeniledi. Diğer sahalarımızın da gerekli bakımları yapıldı. Değirmenderespor sahasının da sentetik çim zemin ihalesi de bu hafta yapıldı. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.