DEĞİRMENDERE STADI YENİLİYOR

GÖLCÜK BELEDİYESİ SENTETİK ÇİM SAHA İHALESİNİ YAPTI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak, Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Değirmenderespor’un maçlarını oynayacağı stadı, yeni sezon öncesi yenileyeceklerini müjdeledi.

A’DAN Z’YE STAT YENİLENECEK

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Sezer: “Kocaeli Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak, Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Değirmenderesporumuzun maçlarını oynayacağı stadı, yeni sezon öncesi, A’dan Z’ye yeniliyoruz.

Sentetik çim sahanın yenilenmesi ihalesi dün Gölcük Belediyesi’nde yapıldı. Yenileme sonrası sahanın zemini 7 bin M2 olacak.

Ekiplerimizin yaptığı çalışmayla; kulüp binasının bakım ve onarımı yapıldı.

Sahanın güvenliğini sağlamak için etrafı tel örgü ile çevrildi.

Protokol, basın ve misafir takım tribünleri tel örgü ile ayrıldı. Mevcut tel örgülerinin de boya ve bakımı yapıldı.

Ayrıca; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, yeni soyunma odaları ve konaklama tesisi de yapacağız. Yine; trübünlerin de bakım ve yenilenmesini gerçekleştirileceğiz.

İlçemizin köklü ve güzide kulüplerinden Değirmenderesporumuza, yeni sezonda da üstün başarılar diliyorum” dedi.