GÖLCÜK BELEDİYESİ, 7 ARAÇ VE PERSONELİMİZLE FİLASYON EKİBİNE DESTEK VERDİ

Çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İlk vakanın görüldüğü günden itibaren Korana Virüs ile en büyük mücadeleyi sağlık çalışanlarımız yaptılar. Biz de; bu süreçte sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında yer aldık.

Gölcük Necati Çelik Hastanesi’nin bahçesine iki adet konteyner koyduk. Sağlık çalışanlarımızın güvenli bir şekilde numune alabilmeleri için 4 adet numune kabini yaptırdık. Siperlik, çizme, maske temin ettik.

Hastalık kaynağını bulma görevini yerine getiren Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekiplerine de 7 araç ve personelimizle desteğimiz devam ediyor.

Hemşehrilerimizi maske, mesafe ve hijyen ve tüm alınan kurallara uymaya davet ediyorum. Korana Virüs ile yaptığımız mücadeleyi, kurallara uyarak kazanacağız” dedi.