/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK GÖLCÜK´TE TÖRENLE ANILDI
Orjinal Resim

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihal edilişinin 82. yıl dönümünde, Gölcük Anıtpark'ta düzenlenen çelenk sunma töreniyle bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle anıldı.

 

GÖLCÜK ANITPARK’TA DÜZENLENDİ

 

Gölcük Anıtpark'ta düzenlenen 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma törenine; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı başta olmak üzere, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, askeri ve sivil erkan, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENKLER SUNULDU

 

İlk olarak Gölcük Kaymakamlığı, Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı ve Gölcük Belediye Başkanlığı çelenkleri, ardından da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Saat: 09.05'de siren sesiyle beraber 2 dakikalık saygı duruşuyla devam eden tören, İstiklal Marşı’nın Donanma Komutanlığı bandosu eşliğiyle okunması sonrasında sona erdi. Tören sonrasında da protokol üyeleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızı anlatan resimlerin yer aldığı resim sergisini gezdiler.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l