/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GÖLCÜK´TE CUMHURİYET COŞKUSU
Orjinal Resim

Gölcük’te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yıl dönümü kutlama etkinlikleri Anıtpark’ta, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Törene; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, gaziler, askeri ve sivil erkan, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, vatandaşlar katıldı.

 

ÇELENK SUNMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Törende sırasıyla; Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı ve Gölcük Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Akabinde de İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.

 

RESİM SERGİLERİ BEĞENİ TOPLADI

 

Tören sonrasında; Cadence Art & Hobby Paints firmasının katkılarıyla, resim öğretmenleri tarafından Pandemi Süreci Resim Çalıştayı kapsamında yapılan, ayrıca da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ana okulu öğrencilerinin yaptığı resimlerin yer aldığı, sergiler protokol üyeleri tarafından gezildi. Kaymakam Karabulut, Başkan Sezer ve protokol üyeleri resim öğretmenlerine hediyelerini takdim etti.  

 

KUTLAMALAR DEVAM EDECEK

 

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına 29 Ekim’de de devam edilecek. 29 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da Anıtpark’ta, Tebrikat Kabulü Töreni, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’un günün anlam ve önemini anlatan konuşması, öğrenciler tarafından okunacak şiirler, ödül töreni ve Donanma Komutanlığı Bandosu’nun konserinin yer alacağı etkinlik yapılacak. Akşam saat 19.30-22.30 arası Sinevizyon Gösterisi son olarak da Havai Fişek Gösteri yapılacak. Gün boyu da Gölcük Belediyesi tarafından hazırlanan 4 araç, günün anlamına uygun marşları çalarak, Gölcük sokaklarında dolaşacak. Cumhuriyetimizin 97.yıl dönümü Gölcük’te coşkuyla kutlanmış olunacak.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l