Gölcük Kavaklı Sahil Caddesi Yol Genişletme Projesi İhalesi Yapıldı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcüklü hemşehrilerine müjdeli bir haberi daha önce vermiş, Kavaklı Sahil Caddesi’nde trafik sorunun sona ereceği açıklamıştı. İşte o projenin İhalesi bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yapıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemizin önemli  bir sorunu daha Allah'ın izniyle çözüme kavuşuyor. Kavaklı Sahili'nin canlanmasını sağlamak, parklanma ve şehir içi ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla çok önem verdiğimiz; Kavaklı Sahil Yolu Caddesi'nde, gidiş - geliş duble yol genişletme, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, ve aydınlatma çalışması ihalesi, bugün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.