Başkan Sezer Ulaşlı´da Devam Eden Yol Çalışmasını Yerinde İnceledi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından; Yukarı Ulaşlı’daki köprüden Balaban’a kadar yaklaşık 2,5 km’lik yolun ‘beton yol’ olarak yapılması çalışmasını bölgeye giderek yerinde inceledi. Ekipler şu anda; beton yol yapılması için yolda hazırlık çalışması yaparken, Yukarı Ulaşlı’dan Çele Bahçeler arasındaki, yaklaşık 3 km’lik yolun da; genişletme, temizleme ve stabilize serimi çalışmasına da başlandığı bildirildi.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından; Yukarı Ulaşlı’daki köprüden Balaban’a kadar yaklaşık 2,5 km’lik yolun ‘beton yol’ olarak yapılmasına başlandı. Ayrıca; Yukarı Ulaşlı’dan Çele Bahçeler arasındaki, yaklaşık 3 km’lik yolun da; genişletme, temizleme ve stabilize serimi çalışmasına başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'a ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.