/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
3 Metruk Binayı Daha Yıktık
Orjinal Resim

Gölcük Belediyesi, orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaları da yıkmaya devam ediyor.

BUGÜNE KADAR TOPLAMDA 71 BİNA YIKILDI

Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne sürdürdüğü çalışma kapsamında; Piyalepaşa Mahallesi, 592 Sokak adresinde olan, Yazlık, Muhterem Atabaş Caddesi No:11 adresinde bulunan, İhsaniye, Zihni Taha Karaca Caddesi adresinde bulunan, orta hasarlı olup, onarım ve güçlendirmesi yapılmayarak metruk hale gelen 3 binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. Böylelikle; bu kapsama giren Gölcük’te 71 binanın yıkımını gerçekleştirmiş oldu.

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de yaptığı açıklamada: “Hemşehrilerimizin can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binalar ile onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan orta hasarlı binaları yıkmaya devam ediyoruz. Bu kapsama giren 71 binanın yıkımını gerçekleştirdi. Çalışmalarımız aynı hızla devam edecek” dedi.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
Fotoğraflar