Hamidiye´de Futbol Sahasının Yapımına Başlandı

Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, ortak proje kapsamında Hamidiye Köyü’nde Sentetik Çim Futbol Sahası’nın yapımına başlandı.

BAŞKAN SEZER ÇALIŞMAYI YERİNDE İNCELEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer bölgeye giderek Hamidiye Muhtarı Adem Bal ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

GENÇLERİMİZ İÇİN GÜVENLİ SAHALAR

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: "Geleceğimizin teminatı gençlerimizin güvenli sahalarda spor yapmalarını sağlamak bizim için çok önemli ve önceliklerimiz arasında. Bu kapsamda; ilçemiz genelinde mevcut 5 futbol sahamızın zeminlerini yeniledik ve gerekli bakımlarını yaptık. Hamidiye Köyümüzde de hemşehrilerimizin talebini yerine getirerek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, ortak proje kapsamında sentetik çim futbol sahasının yapımına başladık. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.