Çanakkale Savaşları Mobil Müzesine Gölcük´te Büyük İlgi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Gezgin Kültür Festivali’ kapsamında yapılan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Anıtpark’ta Gölcüklülerle buluştu.

MEHTER TAKIMI KONSER VERDİ

Mehter Takımı’nın konser verdiği açılış programına; AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi, Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ve vatandaşların katılımı ile yapıldı.

ÇANAKKALE RUHU GÖLCÜK’TE

Çanakkale ruhunu yaşatan ve genç kuşaklara aktaran, savaş dönemine ait objelerin, kıyafetlerin bir sunum ile sergilendiği Mobil Müze, Gölcüklüler tarafından Korona Virüs tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak saat 21.00’a kadar gezildi ve çok beğenildi.