HASANEYN YASAK DÜZÜ SPOR TESİSİ İKMAL İHALESİ 30 MAYIS´TA

Gölcük Hasaneyn Yasakdüzü’nün eşsiz doğal güzellikleri arasında yapımına başladığı ve yüzde 10’u tamamlanan spor tesisinde müteahhit firmanın işlemleri tasfiye edilmişti. Çalışmalara bir süre ara verilen projenin tamamlanması için Gölcük Belediyesi 30 Mayıs Salı günü saat 14.30’da ikmal ihalesi düzenleyecek.

DOĞAYLA İÇ İÇE 157,8 DÖNÜMLÜK SPOR TESİSİ

Gölcük Belediyesi’nin girişimleri ve hazırladığı projenin kabul edilmesiyle; Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Hasaneyn Yasak Düzü Mevkii’nde bulunan, 157,8 dönüm alan spor tesisi yapılmak üzere tahsis edildi. Düzenlenecek ikmal ihalesi ile doğaya uyumlu bir şekilde; 76×115 m2 ebadında nizami çim futbol sahası, idari bina, soyunma odaları, otomatik sulama tesisatı, su deposu, aydınlatma, 480 kişilik tribün ve tartan koşu pistinin yer aldığı projede çalışmalar yeninden başlayacak.