/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
BAŞKAN SEZER KİTAP TUTKUNLARINI ÖDÜLLENDİRDİ
Orjinal Resim

Gölcük’teki kitap kurtları teşekkür belgesi ile onurlandırıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; Kütüphaneler Haftası münasebetiyle; Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kütüphanesi ve Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan hemşehrileri ve öğrencilerle bir araya geldi. Yalı Evleri Seramik Evi’nde düzenlenen programda Başkan Sezer, en çok kitap okuyan Gölcüklüleri teşekkür belgeleri ve kitap ile ödüllendirdi.

 

“EN YAKIN DOSTLARIMIZ KİTAPLARDIR”

Gölcük Belediyesi kütüphanelerinde en çok kitap okuyanlar arasına giren hemşehrilerini tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Hayatın her alanında yaşanılan tecrübeleri, fikir ve bilgileri öğrendiğimiz en yakın dostlarımız kitaplardır. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimi kütüphanelerimize ve Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne bekliyoruz” dedi.

 

BİNLERCE ÜCRETSİZ KİTAP TEK TIKLA ELİNİZDE

Hemşehrilerini Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’nden daha fazla faydalanmaya davet eden Başkan Sezer, “Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’nde, kütüphane otomasyon sistemi, mobil uygulama ya da web sitesinden, 300 ayrı yayın evinin yayınladığı, 32 bin e-kitaba ücretsiz olarak cep telefonu, tablet ve bilgisayarınızdan ulaşabiliyorsunuz. Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphanesi’ne siz de katılmak için aşağıdaki form linkine tıklayıp, üyelik formunu doldurmanız yeterli” diye konuştu.

 

KİTAP TUTKUNLARINA HEDİYE KİTAP

Konuşmaların ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, en çok okuyan öğrenciler ve hemşehrilerine ödüllerini taktim etti. Törende; Sevil Günay Varol, Saniye Oran, Engin Pehlivan, Ayşe Kaya, Necati Ünal, Melek Balsağ, Yaşar Boran, Sevtap Özdemir, Ahmet Yücel Aktaş, Yusuf Çil, Cansu Özer ve İskender Eymen Kılıç adlı kitapseverler ödüllerine kavuştu.

 

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l