/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
BAŞKAN SEZER HATAY´DA ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Orjinal Resim

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, deprem felaketinde büyük hasar gören Hatay’da yaraların hızla sarılması için koordinasyon görevini sürdürüyor. Görevi kapsamında çalışmaları yerinde incelemek için yeniden Hatay’a giden Başkan Sezer, koordinasyonunu sürdürdüğü; dezenfeksiyon, enkaz alanlarında, çadır kentlerde ilaçlama, kireçleme, kemirgen, larva mücadelesini, tuvalet ve saha temizliği çalışmalarını, Amasya Valisi - OHAL Koordinatör Valisi Mustafa Masatlı ile birlikte yerinde inceledi. İncelemelerde sırasında Vali Masatlı ve Başkan Sezer, depremzedeler ile görüşerek talep ve önerilerini dinlediler.

 

BAŞKAN SEZER TÜM ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer daha sonra Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile bir araya geldi. Başkan Sezer, Başkan Yavuz ile birlikte Kırıkhan’da, Hatay BŞB, Sultanbeyli Belediyesi ve Tuzla Belediyesi tarafından yürütülmekte olan dezenfeksiyon çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

HATAY RAMAZAN AYINA HAZIRLANDI

Başkan Sezer son olarak Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’la, Beykoz Belediyesi’nin Kırıkhan’daki çalışmalarını ve Ramazan ayı etkinlikleri hazırlıklarını yerinde inceledi.

 

GÖLCÜK BELEDİYESİ YARDIM DAĞITIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Gölcük Belediyesi ekipleri ise Hatay’ın tüm ilçelerinde depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarda; Mevlüt Şahin adlı hayırsever tarafından temin edilen 1 tır içme suyu, Antakya ve Defne’deki depremzedelere dağıtılmak üzere Defne’deki koordinasyon merkezine ulaştırıldı. Koordinasyon merkezinden yardım malzemelerini araçlarına yükleyen Gölcük Belediyesi ekipleri, su ve erzak dağıtımı yanı sıra diğer çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l