/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GÖLCÜK BELEDİYESİ GELENEKSEL RAMAZAN AKŞAMLARINI YAŞATACAK
Orjinal Resim

Gölcük Belediyesi, ilçede yaşayan çocuklara Ramazan ayı boyunca eğlenceli anlar yaşatacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu bir program takvimi hazırlayan Gölcük Belediyesi; “Ramazan Ayı Çocuk Şenliği” etkinlikleri ile ilçede yaşayan çocukların doyasıya eğlenmelerini sağlayacak. Geleneksel Ramazan eğlenceleri olan Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş’in canlı gösterileri, çocuk eğlenceleri, maskotlar ve ikramların yer alacağı etkinlikler, ilçenin 10 ayrı noktasında çocukları ağırlayacak.

 

RAMAZAN GELENEKLERİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARILACAK

Ramazanın manevi atmosferini çocuklara anlatarak, Ramazan geleneklerini yaşatma amacıyla düzenlenecek Gölcük Belediyesi Ramazan Ayı Çocuk Şenliği’nde geleneksel Türk tiyatrosundan oyunlar sahnelenecek. Etkinliklerde; eğlenceli çocuk oyunları, illüzyon gösterileri, Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş, kavuklu pişekar, karakterleri ile çocuklara eğlenceli anlar yaşatılacak. Etkinliklerde çocuklara, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikram edilecek.

 

EĞLENCELERİN BAŞLANGICI KERVANSARA’DA

İlçenin 10 ayrı noktasında düzenlenecek Gölcük Belediyesi Ramazan Ayı Çocuk Şenliği;  26 Mart Pazar günü saat 21.00’da Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda başlayacak. Tarihi yapıda ağırlanacak Gölcüklü çocuklar, eğlence ve kahkaha dolu bir akşam yaşayacak. Ramazan ayı boyunca ilçeyi gezerek çocuklarla buluşacak olan etkinlikler 19 Nisan Çarşamba günü yine Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda sona erecek.

 

ÇOCUKLARIN KAHKAHALARI GÖLCÜK’TE YANKILANACAK

Geleneksel Ramazan ayı eğlenceleri ile dolu Ramazan Ayı Çocuk Şenliği ile çocukların kahkahaları Gölcük’te yankılanacak. Etkinlikler; 29 Mart Çarşamba günü Ulaşlı Gençlik Merkezi, 2 Nisan Pazar günü Değirmendere Yalı Evleri, 5 Nisan Çarşamba günü Değirmendere Kültür Merkezi, 8 Nisan Cumartesi günü Şirinköy Kültür Merkezi,  9 Nisan Pazar günü Gölcük Kongre Sarayı, 12 Nisan Çarşamba günü Gölcük Sanat Galerisi, 15 Nisan Cumartesi günü İhsaniye Düğün Salonu, 16 Nisan Pazar günü Yazlık Kültür Merkezi, 18 Nisan Salı günü Halıdere Meydan ve 19 Nisan Çarşamba günü Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda düzenlenecek.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
Fotoğraflar