KÖRFEZİN EN İYİ OYUN KUŞLARI BELİRLENDİ

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kanatlı ile Kümes Hayvanları Koruma ve Dayanışma Derneği tarafından büyük bir ilgiyle düzenlenen "Körfezin Bir'incisi" Oyun Kuşu Uçurma Yarışması tamamlandı. Yarışmada dereceye giren kuş sahiplerine ödülleri; Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen törenle verildi. Törene; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, dernek yöneticileri, STK temsilcileri ve dereceye giren yarışmacılar katıldı.

BAŞKAN SEZER YARIŞMACILARI TEBRİK ETTİ

Yarışmada dereceye giren kuş sahiplerine ödüllerini takdim eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Dereceye giren ve yarışmaya katılan güvercin sahiplerini tebrik ediyor, Dernek Başkanı Tufan Tabakoğlu ve yönetimi başta olmak üzere hakemlere ve yarışmanın düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.