ESKİ MEZBAHA BİNASI YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Gölcük Yeni Şehirlerarası Terminali’nin yapıldığı alanda bulunan ve kullanılmayan çelik konstrüksiyon eski mezbaha binası, Gölcük Belediyesi tarafından sökülerek; İhsaniye’deki Makine Bakım ve İkmal Müdürlüğü bünyesinde yeniden inşa edilmişti. Bina, tamamlanan çalışmaların ardından imalat, bakım ve onarım işlerinde kullanılmaya başlandı. Binada incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, maharetli ustaların sürdürdüğü imalat ve onarım çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

YAZIN SICAKTAN KIŞIN SOĞUKTAN KORUYACAK

Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde görevli ustaların; yazın sıcaktan, kışın da soğuktan korunarak, imalat, bakım ve onarımları yapabilmeleri için binada devam eden düzenleme çalışmaları ve ara kat imalatları son aşamaya geldi. Bina; imalat, bakım ve onarım işleri dışında; sarf malzemelerinin olumsuz hava koşullarından etkilenmeyeceği depo olarak da kullanılmaya başlandı.