/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GÖLAŞ EN ÇOK ENGELLİ BİREY İSTİHDAM EDEN 41 ŞİRKETTEN BİRİ OLDU
Orjinal Resim

Gölcük Belediyesi’nin örnek çalışmaları ödüller kazanmaya devam ediyor. Son olarak Gölcük Belediyesi’nin % 100 iştiraki olan GÖLAŞ’ın engelli istihdamına verdiği katkılar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Engelli Bireyler İşverenle Buluşuyor “İstihdamda Bende Varım” programında ödüllendirildi.

 

ENGELLİ İSTİHDAMINA DESTEK VEREN FİRMALAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Engelli Bireyler İşverenle Buluşuyor “İstihdamda Bende Varım” programı, Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Doç.Dr.Figen Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Dr. Hasan Aydınlık, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, engelli istihdamına katkı sunan firma temsilcileri, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

 

BAŞKAN SEZER GÖLAŞ EKİBİNİ TEBRİK ETTİ

Törende Gölcük Belediyesi’nin iştiraki olan GÖLAŞ; Kocaeli’de "En Çok Engelli Birey” istihdam eden 41 firmadan biri olarak ödül aldı. GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker’e ödülünü Doç.Dr.Figen Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz takdim ettiler. Törende Başkan Sezer, GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker ve ekibini tebrik etti.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l