/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
AKADEMİSYENLERİN KARMA SERGİSİ YALI EVLERİNDE AÇILDI
Orjinal Resim

Gölcük Belediyesi, “Kültür-Sanat Kenti Gölcük” sloganı ile etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan karma sergi, Değirmedere Yalı Evleri Heykel Evi’nde ziyarete açıldı. Serginin açılışı; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nilgün Fığlalı, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Mine Can ve AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, akademisyenler ve sanatseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sergide resim, heykel, seramik, ebru, tezhip, takı ve tekstil tasarım eserleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

 

BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER BU SERGİDE

Açılışın ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve beraberindekiler, sergideki eserleri dikkatle inceleyerek akademisyenlerden eserler hakkında bilgiler aldılar. Başkan Sezer, birbirinden değerli eserlerin sahibi olan akademisyenlere emekleri için teşekkür ederek başarılar diledi.

 

SERGİ 30 KASIM’A KADAR ZİYARET EDİLEBİLECEK

Değirmendere Yalı Evleri Heykel Evi’nde açılan sergide Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim görevlilerinden; Abdil Saraçoğlu, Ali Emrah Kökkaya, Behiç Kılıç, Hakan Öcel, Hasan Korkmaz, Mine Can, Nilgün Şener, Pelin Güleda Karadeniz, Sevtap Örgel ve Ziya Yekta Özkan’ın eserleri yer alıyor. Sergi, 30 Kasım Çarşamba gününe kadar ziyaretçilere açık kalacak.

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l