/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
ÖĞRETMENLER GÜNÜ GÖLCÜK´TE TÖRENLE KUTLANDI

Gölcük’te 24 Öğretmenler Günü düzenlenen tören ile kutlandı. Anıtpark’ta düzenlenen çelenk sunumu ile başlayan törene, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk sunumu sonrasında saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

 

BAŞKAN SEZER’DEN MERT’E ZİYARET

Törenin ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Sezer, çiçek takdim ettiği Mert nezdinde tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

KERVANSARAY’DA KUTLAMA PROGRAMI

Törenler Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı ile devam etti. Programa Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Programda öğretmenler tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve 24 Kasım Oratoryosu salondakilerin beğenisini kazandı. Programda 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert tarafından takdim edildi.

 

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l