AÇIK HAVA SİNEMA AKŞAMLARI "ÇANAKKALE YOLUN SONU" İLE TAMAMLANDI

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce kişinin keyifli anlar yaşadığı ücretsiz Açık Hava Sinema Akşamları etkinliğinin finali, Çanakkale destanını konu alan filmle son olacak. Daha önce Anadolu Kartalları, Aslan Parçam, Köstebekgiller Perili Orman ve Kesişme: “İyi Ki Varsın Eren” filmleri ile 7’den 70’e binlerce kişiyi ağırlayan etkinlik, “Çanakkale Yolun Sonu” filmi ile sona erdi. Şirinköy-Düzağaç’ta bulunan Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, unutulmaz destanın beyaz perdeye yansımasını keyifle izlediler.

BAŞKAN SEZER’DEN GÖLCÜKLÜLER’E TEŞEKKÜR

Film gösterimine katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, etkinliğe yoğun ilgi gösteren ve birlikte filmi izlediği vatandaşlara teşekkür etti.