/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GÖLCÜK BELEDİYESİ İLÇEYE YENİ PARKLAR KAZANDIRIYOR
Orjinal Resim

Gölcük Belediyesi, bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ederken; bir yandan da mevcut parkları yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Çocukların güvenli alanlarda oynayabilmesi ve vatandaşların da hoşça vakit geçirebilmelerini sağlamak için devam eden çalışmalar kapsamında Hisareyn Merkez Mahallesi Alev Sokak Park ve Çiftlik Mahallesi Ford Yolu Park’ın yapımı tamamlandı.

 

YAPIMI DEVAM EDEN PARKLAR

İlçedeki mevcut parkların sayılarını her geçen gün arttıran Gölcük Belediyesi; çalışmalar kapsamında Şehitler Mahallesi Gözlementepe 332. Sokak Park, İhsaniye Çiftlik Mahallesi Necati Çelik Caddesi Park, Şirinköy Mahallesi Sivritepe TOKİ girişi park, Donanma Mahallesi İlhan Tuba Caddesi parkların yapımları ise büyük ölçüde tamamlandı.

 

YAPIMINA BU YAZ BAŞLANACAK PARKLAR

Daha önce Hisareyn Şehit Mustafa Yavaş Park, Şirinköy Mahallesi Kervansaray arkası park, Atatürk Mahallesi Uğur Mumcu Okulu yanı park, İhsaniye Çiftlik 4100. Sokak parkların yapımlarını kısa süre önce tamamlayan Gölcük Belediyesi ilçeye yaşayan çocuklara yeni parklar hediye etmeye devam edecek. İlçede yapılması planlanan; Şirinköy Dicle Caddesi 603.Sokak Park, Halıdere Yalı Mahallesi Sokullu Caddesi Park, Yazlık Merkez Mahallesi Emir Sokak Park, Topçular Mahallesi Sarı Sokak Park, Örcün Sultan Baba Mesire alanı çocuk park, Kamuran Ablak Okul yanı park, Dumlupınar Sağlık Ocağı yanı parkların yapımına da bu yaz başlanması planlanıyor.

 

OYUN GRUPLARI YENİLENEN PARKLAR

Gölcük’te mevut parklarda ise bakım ve yenileme çalışmaları da periyodik olarak devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Gözlementepe Mesire Alanı Parkı, Dumlupınar Mahallesi İnönü Caddesi, AYPA yanı parkın oyun gurupları yenilendi. Çalışmalarda; Merkez Mahallesi Yazlık Su Deposu yanı park, Karaköprü Mahallesi Ulu Sokak Parkı, Ulaşlı Mahallesi Yavuz Selim Mahallesi 112 yanındaki parkın oyun grupları da bu ay içinde yenilenecek.

 

ZEMİNİ YENİLENEN PARKLAR

Parkların yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında bir çok parkın da zeminleri yenilendi. Çalışmalar ile Yazlık Merkez Mahallesi Sağlık Ocağı yanı parkında 141.50 m², Hisareyn Merkez Mahallesi Başaran Sokak Parkı’nda 146.88 m², Karaköprü Mahallesi Sancak Sokak Parkı’nda 125.47 m², Karaköprü Mahallesi Ulu Sokak yanı parkta 95.50 m², Şirinköy Mahallesi M.Akif Ersoy Caddesi basketbol sahası yanı parkta 124.41 m², İhsaniye Merkez Mahallesi Çamlık Caddesi Parkı’nda 234.29 m², Çiftlik Mahallesi Bilgin Caddesi Parkı’nda 105.35 m², Çiftlik Mahallesi Fidanlık Cami Yanı Parkı’nda 125.99 m², Piyalepaşa Mahallesi Niyazi Yıldız Parkı’nda 148.13 m², Piyalepaşa Mahallesi 471. Sokak Kuba Cami altı parkta 150.32 m², Piyalepaşa Mahallesi 466. Sokak Parkı’nda 161.58 m², Yunus Emre Mahallesi Muhtarlık yanı parkta 154.13 m², Değirmendere Leyla Atakan Caddesi menfez altı parkta 206.50 m², Değirmendere Merkez Aile Sağlığı Merkezi yanı parkta 127.21 m², Topçular Mahallesi Topçular Parkı’nda 112.61 m², Şirinköy Mahallesi Çağlayan Parkı’nda 168.87 m², Ulaşlı 112 yanı parkta 116.43 m², Yazlık Merkez Mahallesi Seyit Gazi Caddesi Parkı’nda 128.54 m², Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Harbiş Caddesi Parkı’nda 175.39 m², Piyalepaşa Yaşar Doğu Caddesi Parkı’nda 163.18 m² zemin yenilendi.

 

PARKLAR MEYVE AĞAÇLARI İLE YEŞİLLENDİRİLİYOR

Gölcük Belediyesi; Karaköprü Mahallesi Narlı Park, İhsaniye Elmalı Park’da, Değirmendere Yukarı Mahalle’de ve Karaköprü Kavanium üstündeki 5’er dönüm parklarda olduğu gibi; tüm parklara meyve ağaçları dikmeye devam edecek.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l