/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Bİ DÜNYA EĞLENCE´YE GÖLCÜKLÜ ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ
Orjinal Resim

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Mahallemizde Çocuklar İçin Bi’Dünya Eğlence”, çocukların neşe kaynağı olmaya devam ediyor. Çocukların yoğun ilgisi ile mahalle mahalle, sokak sokak gezen Bi’Dünya Eğlence ekibinin son durağı dün akşam Çiftlik Mahallesi Balaban Park oldu. Parkı dolduran çocuklar; sahne gösterileri, tiyatro, maskotlar, kukla gösterileri ve birbirinden eğlenceli yarışmalar ile doyasıya eğlendiler.

 

EĞLENCE DOLU ETKİNLİKLER TAM NOT ALDI

7’den 70’e tüm vatandaşlarına yönelik hizmetlerini aralıksız sürdüren Gölcük Belediyesi’nin “Mahallemizde Çocuklar İçin Bi’Dünya Eğlence” etkinlikleri, vatandaşlardan da tam not aldı. Her akşam ayrı bir noktada çocukların eğlence dolu zaman geçirmesini sağlayan etkinliklerden memnun kalan vatandaşlar, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ettiler.

 

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYMAYA DEVAM EDECEK

Mahallemizde Çocuklar İçin Bi’Dünya Eğlence etkinlikleri; hemen hemen her gün ayrı bir noktada çocuklara eğlenceli anlar yaşatmaya devam edecek. Yaklaşık bir aydır Gölcük’ün dört bir yanında süren etkinlikler bu akşam ise Donanma Mahallesi'nde bulunan Şehit Bayram Özdere Parkı'nda çocuklarla buluşacak.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
Fotoğraflar