BAŞKAN SEZER ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Gölcük’te binlerce öğrenci karne heyecanı yaşayarak yaz tatiline çıktı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de ilçede bulunan okulların karne törenlerine katılarak öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu. 2021-2022 eğitim öğretim yılı sonunda, Cumhuriyet İlkokulu ve Uğur Mumcu Ortaokulu'nda düzenlenen törenlere Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, öğrenciler, öğretmenleri ve veliler katıldı.

KARNELER BAŞKAN AMCALARINDAN
Düzenlenen törende öğrenciler karnelerini; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’in ellerinden aldılar. Törenlerde öğrenciler tebrik eden Başkan Sezer, “Birbirinden değerli öğrencilerimize; yaz tatili sürecinde; kişisel gelişimlerini destekleyici faaliyetlerde bulunmalarını ve bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyor, iyi tatiller diliyorum” dedi.